Reizen

Reisbijstandspolis

Diverse formules zijn mogelijk afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de frequentie van uw vakanties, de bestemming en andere wensen zoals dekking inzake de overkomst van een familielid in het buitenland, opsporing- en reddingskosten, repatriëring bij ongeval of overlijden, …

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.


Annulatieverzekering

‘Het kan verkeren’, zei Bredero.  Allesbehalve aangenaam maar de mogelijkheid bestaat dat u uw zuurverdiende vakantie dient te annuleren door overmacht zoals een plots overlijden van een van uw dierbaren of uzelf die plots door ziekte wordt overmand. Een annulatieverzekering kan dan wel uw vakantie niet meer redden, maar u tenminste financieel vergoeden voor de geleden schade.


Bagageverzekering

Zoals de naam van de polis zelf aangeeft kan u zich ook verzekeren voor het moment dat uw bagage gestolen of beschadigd raakt. Uw bagage krijgt het op de luchthavens en bij het transport op en naar het vliegtuig immers hard te verduren. Ook achtergebleven reiskoffers of bagage afgeleverd op een verkeerde bestemming duizenden kilometers bij u vandaan is uiterst vervelend en kan mee als waarborg worden opgenomen in het contract.
 

Vraag nu online aan Contacteer ons


 

Gelieven dit formulier in te vullen. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.